Midsommar 2016

Midsommarhelgen i föreningen firades traditionsenligt vid Björksätter, Kuddby. Ett 20-tal personer samlades på torsdagen för att klä stången och i övrigt förbereda midsommaraftonens firande. Klockan 15.00 på midsommaraftonen startade vi med att folkdanslaget Kamraterna i sina vackra dräkter kom tågade med stången och reste den. Efter det presenterade de ett antal folkdanser som hjälpte till att skapa en härliga sommarkänsla.

Vädret var varmt och soligt och det blev ganska svettigt men det hindrade ingen från att dansa för fullt runt stången. Alla gamla kända sånger och danser fick vi uppleva precis som det ska vara den här dagen.

Vid kaffeserveringen med hembakat bröd var det en lång kö och även de 2 lotterierna var välbesökta. Många gick runt med sina fina vinster. Vid fiskdammen var det napp varje gång.

En fin eftermiddag för medlemmarna och deras vänner och bekanta.