Arbetsdag vid Å kyrkoruin 7 november

Å kyrkoruinDagen inledde med regn men vartefter blev det uppehåll om än mulet mest hela dagen. Det var drygt 15 personer som arbetade hårt mellan 10-15 för att röja bort mestadels slånbärsbuskar på nedre delen av kyrkogården. Även i år kunde vi elda upp allt ris på plats. Nu har vi hunnit runt hela kyrkogården innanför muren, så nästa år blir säkert röjningen betydligt enklare då det endast är årsskott att hantera. För att hämta energi hade vi laddat med mat och fika. Vi fick njuta av Johan Larssons goda hemgjorda hamburgare som grillades varma på plats och till kaffet smakade Catarina Karlssons goda kakor underbart.

Ett stort TACK till alla som var där och slet och kämpade för att hålla en god stämning – ni/vi gjorde verkligen en stor insats med ett lyckat resultat.

Vi rekommenderar alla att göra ett besök nu när det är så fint kring kyrkoruinen, ta de tillfällen du har och bjud gärna med dig nära och kära till en av våra kulturskatter.