Å kyrkoruin

26 oktober 10.00-15.00 arbetsdag vid Å-kyrkoruin

Föreningen ansvarar för att hålla marken runt Å-kyrkoruin öppen och nu börjar sly och buskar sprida ut sig därför behöver vi göra en gemensam insats för att rensa området. Ta med dig lite trädgårdsredskap som t. ex. kratta, sekatör, grensax och var med i den trevliga gemenskapen som ges när vi gör något tillsammans. Om du känner att det är för tungt arbete kanske du kan hjälpa till med markservicen istället. Mer information om arbetsdagen kommer i början på oktober.

Föreningen bjuder alla deltagare som har anmält sig senast den 22 oktober på förtäring under dagen. Anmälan kan ske i Tingsborg den 19 oktober eller per telefon till Johan Larsson 0767-90 28 47.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Johan eller någon annan i styrelsen, det går även bra att ställa frågor via mail info@bjorkekind.se