Kväll i Tingsborg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16/10 arrangerade föreningen traditionsenligt ”en kväll i oktober” i Tingsborg, Ö Ny. I år hade vi besök av deltagare från föreningen Vikbolandsspelen som framförde musikaliska pärlor och delar ur 2014 sommarpjäs ”Samling vid pumpen”. Ett härligt program med mycket sång, musik och festlig dialog. Många glada skratt i publiken som tackade med en rungande applåd. Studieförbundet vuxenskolan var medarrangör för uppträdandet.

Efter kaffe och smörgås presenterade Eva och Bengt Wessèn en  kul upplagd musikfrågetävling. Trots kluriga frågor var alla mycket duktiga och hade många rätt. Segrade gjorde Leif Gustavsson och Johan Larsson. Några år har det snöat när vi  lämnat Tingsborg våran oktoberkväll men i år var det varmt och skönt och inga trafikproblem.