Grillfesten i Kapperstad

grill1

Den 16 augusti hade vi grillfest vid hembygdstugan vid Kapperstad. Strax efter 15 tände vi den första grillen, men snart nog kom de första regndropparna och hack i häl var blixt och åska. Nu var vi ett gäng som var fundersamma på hur det här skulle gå. Klockan 16.00 skulle vi ju starta vår grillfest. Vem som hade bäst tumme med vädergudarna låter vi vara osagt men några minuter före fyra slog det om igen och vår vän solen kom som en välkommen gäst. Snart nog började en efter en att droppa in och vi hjälptes åt att snabbt duka upp ett långbord. Vi var lite över 20 grillmästare som var och en grillade och åt av sina läckerheter. Johan Larsson hade ordnat med frågesport och naturligtvis fanns det priser att hämta hem för några lyckosamma, medan vi alla hjälptes åt att äta upp utslagsfrågan.

Tack alla närvarande som bjöd på sig själva med glada skratt och god stämning.

Hälsningar

Kapperstadvärdar och styrelsen

grill2grill4grill5grill7