Otraditionellt midsommarfirande vid Björksätter!

Regnet ville inte ge sig när det var dags att P1030266traditionsenligt fira midsommar vid Björkliden.   Det beslutades att vi flyttar in kaffeservering, lotterier, fiskdamm osv. i stora salen och hoppas på att det trots vädret kommer några gäster på besök. När klockan närmade sig 15.00 kom stora skaror gående och farande och det blev verkligen full fart i lokalen. Trångt och trivsamt. Tyvärr var vi tvungna att ställa in folkdansen eftersom det inte gick att dansa på banan ute och inomhus var det för lite plats. När midsommarstången skulle resan följde  alla med ut och det var i stort sett lika många som dansade  kring den som det brukar vara.  Knutte satt under paraply och spelade  och sången var det inget fel på.  Är det  midsommar så ska det dansas alla  välkända danser.P1030269

Vi som arrangerade är jätteglada att det var så många som kom trots vädret. Vi svenskar är tåliga och  vana vid att den svenska sommaren inte alltid bjuder på vackert väder. Nu vet vi också att om vädrets makter inte är med oss något annat år så  firar vi ändå – inomhus.P1030282