Arbetsdag Å kyrkoruin 26/10

DSC_0277

Dagen till ära var det efter några regniga dagar, uppehåll. Vi var 13 glada medlemmar som samlade ihop oss för att dra igång röjningsarbetet. Massor av slånbärssnår mm fick stryka på foten för att ta fram den vackra stenmuren runt kyrkan. Ni medlemmar som var där var helt fantastiska som sågade, klippte, slet, drog och eldade. I pauserna intog vi kaffe och kaka samt smörgåstårta i solskenet.

Till er som inte var med på dagens arbete, kan vi starkt rekommendera att ni tar en tur ner till ruinen och tittar hur vackert det är nu. Till våren tar vi ett nytt tag och fortsätter arbetet med att ta fram resterande del av muren, så än finns chansen att vara med.

Ett stort tack till alla som var där och skapade detta fina resultat. Ett extra tack till Botvid och Hans som kom och bjöd på en extra tårta till kaffet.

Styrelsen

DSC_0188DSC_0185DSC_0272DSC_0280