Bussresa 26 maj!

Resa med Björkekinds Hembygdsförening  26 maj
Bjud mamma och dig själv på en spännande matresa på Mors Dag.

Vi startar vid Tåby skola  7.30. Förmiddagskaffe dricker vi vid Bergs slussar sedan far vi till Wester Vin. Där vi får sitta i det blommande växthuset och prova vin westermedan vi får höra om verksamheten på gården. Därefter åker vi till Sparrislandet där vi äter lunch, sparrissoppa så klart + bröd, ost, dryck och kaffe. Efter lunchen gör vi studiebesök på sparrisfälten och provsmakar den helt färska sparrisen. Vi får också möjlighet att handla sparris och sparrisplantor. loggoFärden går sedan vidare till Löts Getgård där vi börjar med att träffa getterna och får veta allt om verksamheten från foder till mjölk. Så besöker vi mejeriet innan vi får prova ett stort antal ostar och hemkärnat smör. Vi får också vårt eftermiddagskaffe med våfflor på gården. För dom som vill kommer det finnas möjlighet att handla gårdens ostar och smör.
Viktigt att notera är att endast kontant betalning gäller på Sparrislandet och Löts Getgård. Cash is king med andra ord.
Pris för resan är 500:- per person. Detta inkluderar bussresa, förmiddags och eftermiddagskaffe, lunch, besök, visning och provsmakning på Western vin, Sparrislandet och Löts Getgård .
För mer info. och anmälan ring Kristina Appelgren  tel. 0125 40171. Senaste datum för anmälan är 17 maj. Minst 35 deltagare behövs för att resan ska bli av.
Välkommen att delta till denna vårresa full av goda smaker!get